Адміністрація президента заперечує, що втручається в справу Тимошенко — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Адміністрація президента заперечує, що втручається в справу Тимошенко

Кримінал
302
Адміністрація президента знову виступила з різкою заявою на адресу журналістів. АП відкидає звинувачення у втручанні в судовий процес у справі Тимошенко. Аналогічно в адміністрації заперечують, що впливають на учасників процесу.
Приводом для заяв стала стаття у виданні Українська правда. Журналістам УП прислали прес-реліз і звинуватили в тому, що вони свідомо спотворили вислови свідка у справі Тимошенко, екс-заступника генерального прокурора Тетяни Корнякової. Прихована інформація про властивості електронного документа дала привід журналістам говорити, що підготували даний прес-реліз на комп'ютері з адміністрації президента.
"Подібні звинувачення, засновані на інформації, відображеній у властивостях електронного документа, не витримують жодної критики, - заявили на це в президентській адміністрації. - Не віддавалося жодних розпоряджень від посадових осіб адміністрації президента України про підготовку прес-релізу для заступника міністра палива та енергетики, колишнього заступника генерального прокурора".
Тим не менш, представники адміністрації пообіцяли здійснити перевірку опублікованої в ЗМІ інформації.
За матеріалами:
Українська правда
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас