У Волги вилучили золото та комп'ютери — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Волги вилучили золото та комп'ютери

Казна та Політика
2013
У будинку екс-голови Держкомісії з регулювання ринків фінансових послуг Василя Волги правоохоронці вилучили прикраси, документи і всю оргтехніку
Про це в інтерв'ю газеті Сегодня заявила дружина Волги Владислава.
За її словами, люди, які проводили обшук, не представилися і не показали посвідчення. "На момент, коли я прийшла в квартиру, обшукували кабінет чоловіка. Мені дали якусь постанову, на підставі чого проводиться обшук, але, як людина юридично неграмотна в цих питаннях, я не розуміла, що і як має бути оформлено", - сказала дружина Волги.
"Я запитала: що конкретно ви шукаєте, що ви маєте право вилучати, а що - не маєте? Мені була дана відповідь, мовляв, вилучаємо на свій розсуд", - заявила вона, додавши, що обшук тривав "близько п'яти годин".
За словами Владислави Волги, правоохоронці вилучили "золоті сережки, каблучки, ланцюжки, хрестики дитячі".
"Навіть золотий кулон у формі літери "К", подарований молодшій дочці Каті, теж вилучили, як щось дуже важливе для слідства. Також були вилучені заповіт, мої документи на право власності, ряд інших документів", - сказала вона.
"Винесли всю оргтехніку, у тому числі мій комп'ютер, флешки, на яких зберігалися фотографії та інше", - зазначила дружина Волги, додавши, що речі виносили в сміттєвих пакетах.
"А мої особисті речі склали у взуттєву коробку. Сказавши на прощання, що завтра (20 липня) слідчий запросить мене і все поверне", - сказала вона, зазначивши, що слідчий так і не запросив її. Також вона розповіла, що при обшуку у неї намагалися вилучити паспорт, але цього так і не зробили.
Як відомо, Волга був затриманий слідчим ГПУ спільно з працівниками Служби безпеки України за вчинення злочину, пов'язаного з корупцією і доставлений в ізолятор тимчасового утримання. Пізніше з'явилася інформація, що 15 липня співробітники Генпрокуратури затримали директора департаменту юридичного забезпечення Держфінпослуг Євгена Гантімурова і колишнього помічника керівника Держфінпослуг Олега Чернушенка.
За матеріалами:
Сьогодні
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас