Нафта торгується різноспрямовано на тлі даних про запаси в США — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Нафта торгується різноспрямовано на тлі даних про запаси в США

Енергетика
213
Світові ціни на нафту в середу демонструють змішану динаміку на тлі даних про збільшення запасів цієї сировини в США. Про це свідчать дані торгів.
Вартість вересневих ф'ючерсів на американську легку нафту марки WTI (Light Sweet Crude Oil) на електронних торгах у Нью-Йорку станом на 09:15 опустилася на 0,13 долара, або на 0,13% - до 99,46 долара за барель. Ціна вересневих ф'ючерсів на північноморську нафтову суміш марки Brent збільшилася на 0,14 долара, або на 0,12% - до 118,42 долара за барель.
За даними Американського інституту нафти, запаси на оптових складах у США збільшилися на 3,96 млн барелів до 358,2 млн барелів за минулий тиждень. У той же час інвестори очікують статистику від Міністерства енергетики країни, за прогнозами учасників ринку запаси нафти в країні скоротилися на 2 млн барелів, пальне - на 400 тис. барелів за тиждень, що завершився 22 липня.
Невизначеність навколо ситуації з межою держборгу США, який повинен бути піднятий до 2 серпня щоб уникнути техдефолту, також впливає на вартість нафти. "Факторами, які найбільше впливають на динаміку котирувань нафти залишаються проблема держборгу США, а також стан з попитом та пропозицією на ресурс", - вважає менеджер з продажів Newedge Group у Токіо Кнн Хасегава, слова якого наводить агентство Bloomberg.
За матеріалами:
РІА Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас