Мінагрополітики прогнозує впровадження інтернет-торгівлі сільгосппродукцією в селах в 2013 — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Мінагрополітики прогнозує впровадження інтернет-торгівлі сільгосппродукцією в селах в 2013

Аграрний ринок
267
Міністерство аграрної політики і продовольства прогнозує, що в 2013 році в селах буде реалізована програма інтернет-торгівлі сільськогосподарською продукцією.
Про це йдеться в повідомленні Мінагрополітики.
"Сьогодні (25 липня) ми проводимо велику нараду з президією Асоціації сільських та селищних рад, де ми презентуємо програму інтернет-торгівлі. Вона дозволить протягом 2 років зв'язати всі села в інформаційний коло", - цитує прес-служба міністра аграрної політики і продовольства Миколи Присяжнюка.
Він пояснив, що це робиться для того, щоб сільський голова міг донести своїй громаді, скільки і яких продуктів буде потрібно споживачам в подальшому маркетинговому році, особливо овочів і фруктів.
За словами міністра, наразі у вигляді городів в сільській місцевості є 3,5 млн га сільськогосподарської землі, на яких неможливо розвивати виробництво зернових або цукрового буряку.
"Але це та земля, про яку селянин постійно піклується. І наше завдання - щоб на цих землях вирощувалася та кількість овочів і фруктів, яка необхідна для внутрішнього споживача, а також виходу на зовнішні ринки", - додав він.
Присяжнюк зазначив, що протягом 2011 року Україна істотно наростила експорт овочів, що також є сигналом нарощування виробництва продукції овочівництва.
Як повідомляло агентство, 25 липня прем'єр-міністр Микола Азаров виступив за функціонування системи інтернет-торгівлі на ринку сільгосппродукції.
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас