Печерський суд долучив до матеріалів справи записи Тимошенко в Twitter'і — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Печерський суд долучив до матеріалів справи записи Тимошенко в Twitter'і

Казна та Політика
5581
Печерський районний суд Києва долучив до матеріалів "газової справи" записи екс-прем'єр-міністра, лідера Всеукраїнського об'єднання "Батьківщина" Юлії Тимошенко в її мікроблозі на Twitter.
На засіданні суду в понеділок прокурор Лілія Фролова попросила суд залучити до матеріалів кримінальної справи роздруківки з мережі інтернет "в яких підсудна дозволяє собі образливі висловлювання на адресу суду". Відповідні матеріали Фролова сама надала суду.
Як повідомлялося, раніше в понеділок Тимошенко у своєму мікроблозі на Twitter написала (судячи з часу запису, вже із залу суду): "Фарс почався. Здається, обвинувачення писав Чуковський: а лисички взяли сірники, до моря синього пішли, море синє запалили... Цікаво, що вони курять". Незабаром з'явилися й інші записи: "Наразі прокурор просить долучити до справи мої висловлювання в пресі і Твіттері проти влади, проти суду. Просять за ці висловлювання покарати". "Мій захисник Сірий зараз оголошує мої пости в Твіттері проти суду і влади, які прокурори хочуть долучити до справи. У залі аплодують", - зазначає Тимошенко.
Трохи пізніше з'явився новий запис: "Зараз, мабуть, проти Твіттера справу порушать. А iPad посадять на підписку про невиїзд. Відчувають, що 140 символів - це сильніше, ніж 140 "грифонівців"(співробітники спеціального підрозділу судової міліції "Грифон", - ред.).
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас