У підвищенні рейтингів України Тігіпко побачив дієвість реформ уряду — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У підвищенні рейтингів України Тігіпко побачив дієвість реформ уряду

Казна та Політика
272
Зміна міжнародним агентством Fitch Ratings інвестиційного рейтингу України зі стабільного на позитивний свідчить про оздоровлення економіки країни і дієвість реформ, вважає віце-прем'єр-міністр Сергій Тігіпко.
"Поліпшення рейтингів говорить про правильність курсу економічної політики, що проводиться урядом. Зростання довіри інвесторів до України особливо важливе на тлі загострення боргових проблем в Євросоюзі і США", - сказав чиновник.
Як повідомили в прес-службі партії Сильна Україна, на думку віце-прем'єра, з одного боку, нестабільність світової економіки несе в собі загрозу і для України, з іншого - дає шанс поборотися за інвестиції.
"На сьогодні одне з найважливіших завдань уряду - максимально знизити ризики для економіки шляхом обмеження витрат. Ми повинні навчитися жити відповідно до коштів", - вважає Тігіпко.
Віце-прем'єр при цьому зазначив, що поряд з цим потрібно вжити заходів для забезпечення сталого розвитку економіки, енергійно продовжувати розпочаті економічні та соціальні реформи, які допоможуть зробити країну привабливою для інвесторів.
Нагадаємо, Fitch Ratings змінило рейтинг України на позитивний. За повідомленням агентства, перегляд прогнозу відображає значне зменшення дефіциту бюджету України в 2011 році завдяки відновленню економіки та стримуванню витрат.
За матеріалами:
Корреспондент.net
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас