Скасовано попередній порядок встановлення цін на газ для населення — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Скасовано попередній порядок встановлення цін на газ для населення

Енергетика
542
Тимчасовий порядок встановлення роздрібних цін на природний газ для потреб населення від 2006 року втратив чинність. Відповідну постанову уряд схвалив 20 липня, повідомили УНН в прес-службі Кабміну.
Уряд схвалив постанову "Про визнання такими, що втратили чинність, деяких постанов Кабінету Міністрів України з питань встановлення роздрібних цін на природний газ для потреб населення". Документ датований 20 липня 2011 року.
Нагадаємо, в 2006 році постановою Кабінету Міністрів України № 1697 було затверджено Тимчасовий порядок встановлення роздрібних цін на природний газ для потреб населення. Однак, для виконання Закону України "Про основи функціонування ринку природного газу" в березні 2011 року Національною комісією електроенергетики України був розроблений і затверджений Порядок встановлення роздрібних цін на природний газ для населення. Порядок зареєстрований в Міністерстві юстиції України.
З метою запобігання одночасного існування двох порядків НКРЕ було запропоновано зміни до згаданої постанови Кабінету Міністрів України, якими передбачається визнати таким, що втратив чинність Тимчасовий порядок від 2006 року.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас