Російський суд залишив Ландика під вартою — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Російський суд залишив Ландика під вартою

Кримінал
3202
Російський суд ухвалив рішення залишити Романа Ландика під вартою до ухвалення рішення Генеральною прокуратурою РФ про його екстрадицію. Про це на прес-конференції сьогодні, 21 липня, повідомив перший заступник генерального прокурора України Ренат Кузьмін, передає кореспондент РБК-Україна.
"Російський суд схвалив рішення залишити Ландика під вартою до ухвалення рішення Генеральною прокуратурою Росії про екстрадицію", - сказав Кузьмін.
Також він повідомив про те, що питання екстрадиції вирішується виключно уповноваженим прокурором Генеральної прокуратури РФ.
Нагадаємо, 14 липня міністр внутрішніх справ України Анатолій Могильов заявив, що Російський суд найближчим часом розгляне справу про екстрадицію сина народного депутата України Володимира Ландика, депутата Луганської міської ради Романа Ландика.
Прокуратура порушила кримінальну справу стосовно Ландика за ознаками злочину, передбаченого ст. 296 ч.3 Кримінального кодексу України (хуліганство). 4 липня близько третьої години ночі в приміщенні ресторану "Баккара" в місті Луганську, грубо порушуючи громадський порядок Ландик так завдав тілесних ушкоджень дівчині. Після інциденту дівчина була госпіталізована з черепно-мозковою травмою та струсом мозку.
Сам Ландик стверджує, що нікого не бив, а лише намагався закликати відвідувачку ресторану до порядку.
Народний депутат Володимир Ландик, який і сам потрапляв у скандал, пов'язаний з побиттям працівника ДАІ в Луганську, заявив, що його син Роман відповідатиме за побиття дівчини в ресторані, якщо він винен.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас