Власенка видалили із залу суду до кінця процесу щодо "газової справи" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Власенка видалили із залу суду до кінця процесу щодо "газової справи"

Енергетика
1523
Суддя Родіон Кірєєв хоче залишити екс-прем'єра Юлію Тимошенко без захисту.
Про це заявив народний депутат Сергій Власенко, якого сьогодні суд відсторонив від судового процесу.
"На сьогоднішній день Тимошенко залишилася без захисту. Я відсторонений, а інші захисники до справи ще не допущені. Кірєєв робить все для того, щоб не допустити нових захисників і не розглядати заяву Тимошенко про їх допуск", - сказав Власенко
Як повідомляє Інтерфакс-Україна, він також зазначив, що буде в залі суду як народний депутат при розгляді справи проти Тимошенко.
На питання, яким чином Тимошенко буде захищатися без адвокатів, Власенко сказав: "Не знаю, ніяк. Тимошенко зараз не може себе захищати, оскільки у неї немає захисту в суді".
Власенко переконаний, що Кірєєв зобов'язаний оголосити перерву на три дні для пошуку Тимошенко нового захисника або допустити до розгляду справи тих адвокатів, яких запропонувала екс-прем'єр, надавши їм можливість ознайомитися з матеріалами справи.
"Кірєєв зобов'язаний оголосити перерву за законом. Однак він не хоче цього робити і робить все для того, щоб у Тимошенко не було можливості відстоювати свою позицію, наводити докази, надавати документи", - уклав депутат.
Нагадаємо, сьогодні вранці Кірєєв і Власенко сперечалися в суді близько 20 хвилин, після чого суддя поставив питання про усунення захисника Тимошенко. "У зв'язку з непроцесуальною поведінкою Власенка, оскільки він всупереч прохання судді перебиває його, суд ставить на розгляд питання про видалення захисника Власенка з процесу", - пояснив Кірєєв.
Після перерви Кірєєв оголосив, що суд постановив вилучити з судового засідання Власенка.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас