У вільних економічних зонах в Україні необхідно зробити жорстокішими умови отримання пільг — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У вільних економічних зонах в Україні необхідно зробити жорстокішими умови отримання пільг

4
Необхідно ставити питання про більш жорсткі умови одержання пільг для суб'єктів підприємницької діяльності, працюючих у вільних економічних зонах. Як передає кореспондент "Оглядача", таку позицію Міністерства економіки і з питань євроінтеграції висловила сьогодні в Києві держсекретар Міністерства Людмила Мусіна.
В Україні усього створено 11 вільних економічних зон і 9 територій пріоритетного розвитку. За даними Мусіної, у ці зони 2000 року було вкладено 909 млн. доларів США іноземних інвестицій, а також створено 89 тисяч нових робочих місць.
Як відзначила Мусіна, на сьогоднішній день усього затверджено 582 інвестиційних проекти, кошторисна вартість яких становить 2, 7 млрд. доларів США. Крім того, при здійсненні цих проектів до 2010 року передбачається залучити 15,8 млрд. дол. США і зберегти чи створити 381 тисячу робочих місць. При цьому Мусіна підкреслила, що з точки зору залучення інвестицій і створення нових робочих місць вільні економічні зони повинні дати "відчутний ефект". Источник: Обозреватель
За матеріалами:
Воля.com
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас