Олійник впізнав свій голос у записах Мельниченка — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Олійник впізнав свій голос у записах Мельниченка

13
Сьогодні народний депутат Борис Олийник підтвердив, що справді мав розмову з Президентом України Леонідом Кучмою, що міститься в записах майора державної служби охорони Миколи Мельниченка. Про цьому народний депутат заявив членам тимчасової слідчої комісії Верховної Ради України, що розслідує обставини убивства журналістів Георгія Гонгадзе, Ігоря Александрова й інші резонансні справи.
Як передає УНІАН , члени слідчої комісії надали можливість Олійнику прослухати запис його розмови з Президентом, що Мельниченко зробив 12 червня 2000 року. Відповідаючи на питання голови тимчасової слідчої комісії Григорія Омельченка, Олійник сказав: "Довідався. Я. Абсолютно. Можете бути спокійні, це мій голос і голос мого візаві навпроти".
Відповідаючи на запитання членів комісії, депутат відзначив, що точно не пам'ятає, коли саме в червні відбулася його зустріч з Кучмою. "Це була моя ідея зустрічі", - відзначив він.
Олійник також повідомив, що зустріч із Президентом відбулася "на другому поверсі на Банковій" і тривала не більше 20-30 хвилин. Під час розмови з Президентом мова йшла про фонд культури, "про поточний політичний момент в Україні", про Михайла Сироту, а також "мова йшла про Віктора Ющенка, але деталі я вже не пам'ятаю". Крім того, Б. Олійник сказав, що він говорив із Президентом "про встановлення пам'ятника Олесю Гончару". Источник: Обозреватель
За матеріалами:
Воля.com
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас