ЗМІ: У Митному союзі ще не розглядали пропозиції Януковича — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ЗМІ: У Митному союзі ще не розглядали пропозиції Януковича

225
В ході засідання комісії Митного союзу 15 липня пропозиції України щодо співпраці з МС у форматі "3+1" не розглядалися. Про це УНІАН повідомило джерело в структурах, пов'язаних з Митним союзом.
"Цього питання не було в порядку денному і воно не обговорювалося", - сказав співрозмовник агентства.
Крім того, за деякими даними, пропозиції України щодо співпраці з Митним союзом, передані російській стороні 8 липня по лінії МЗС, перебувають в урядових структурах Росії і не надходили для розгляду в комісію Митного союзу.
Як повідомлялося, 8 липня делегація України передала Росії пропозиції щодо співпраці України та Митного союзу у форматі "3+1". Очікувалося, що вони будуть розглянуті на засіданні комісії МС 15 липня.
11 липня прем'єр-міністр Росії Володимир Путін повідомив, що російські та українські урядові експерти активно працюють над запропонованим варіантом співпраці України з Митним союзом за схемою "3+1".
Разом з цим, 15 липня Путін заявив, що поки невідомо, чи увійде Україна до Митного союзу, а потім у Економічний простір. "Політичне керівництво України, наскільки я собі уявляю, поки таких планів не виношує в практичному переломленні. Що це означає? Це означає, що три країни - Росія, Білорусь і Казахстан домовлятимуться про те, як захищати свій внутрішній ринок від продукції з третіх країн", - підкреслив він.
28 червня президент України Віктор Янукович висловився за підписання рамкової угоди щодо співпраці України з Митним союзом Білорусі, Казахстану і РФ у форматі "3+1".
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас