СЕС за один день знайшла порушення в 45 таборах — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

СЕС за один день знайшла порушення в 45 таборах

301
Пшонка нацькував підлеглих на дитячі табори. Розпочаті Міністерством охорони здоров'я перевірки дитячих закладів оздоровлення та відпочинку співробітниками СЕС тільки за 14 липня виявили санітарні порушення в 45 таборах з 171
Про це "Коментарям" повідомили в МОЗ.
Крім цього, головним державним санітарним лікарем м. Севастополя тимчасово припинено функціонування 4 оздоровчих установ, зокрема літніх оздоровчих таборів "Нахімовець", "Прибій", "Альбатрос" і наметового містечка "Вавилов Сад".
У Житомирській області тимчасово припинено функціонування оздоровчого табору "Чайка" в Андрушівському районі.
За виявлені порушення санітарного законодавства до адміністративної відповідальності було притягнуто 37 посадових осіб закладів оздоровлення та відпочинку. Від роботи було відсторонено 15 осіб, які не пройшли профілактичний медичний огляд.
Фахівцями держсанепідслужби перевірено 69 підприємств з виробництва і постачання продуктів харчування, з яких на 13 виявлені порушення санітарного законодавства, у зв'язку з чим 14 посадових осіб притягнуто до адміністративної відповідальності, а 9 осіб відсторонені від роботи за не проходження профілактичних медичних оглядів.
Головним державним санітарним лікарем м. Севастополя винесено постанову про тимчасове припинення функціонування підприємства-постачальника ТОВ "Лондон Крим" за порушення вимог санітарного законодавства при транспортуванні харчових продуктів.
Нагадаємо, як повідомляли "Коментарі", днями відбулося масове отруєння дітей в дитячому оздоровчому таборі "Альбатрос" у Севастополі. Тому Генеральний прокурор України доручив провести невідкладні перевірки дотримання прав дітей на безпечні умови відпочинку та оздоровлення.
За матеріалами:
Коментарі
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас