Суд почне розгляд справи про розтрату газу "РосУкрЕнерго" 21 липня — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Суд почне розгляд справи про розтрату газу "РосУкрЕнерго" 21 липня

Енергетика
203
Печерський районний суд Києва почне заново розглядати по суті кримінальну справу про розтрату в 2009 році 11 мільярдів кубометрів газу, що належали компанії "РосУкрЕнерго" (Швейцарія), 21 липня. Про це повідомив захисник колишнього першого заступника голови правління Національної акціонерної компанії "Нафтогаз України" Ігоря Діденка, який є одним з обвинувачених в даній кримінальній справі, Ігор Степанов.
За словами захисника засідання заплановано на 11:00. Печерський райсуд, відповідно до рішення Апеляційного суду Києва, почне слухання цієї справи в новому складі.
Адвокат не зміг відповісти, в якому приміщенні суду буде слухатися справа - на вул. Хрещатик або на вул. Миколи Гайцана. Водночас, Степанов підкреслив, що головуючим суддею у цій справі призначена суддя Оксана Царевич, а вона, як правило, розглядає справи в приміщенні суду, яке розташоване на Хрещатику.
Як повідомлялося, 5 липня Апеляційний суд Києва повернув кримінальну справу про розтрату 11 мільярдів кубометрів газу компанії "РосУкрЕнерго" на розгляд до Печерського райсуду в новому складі суду зі стадії розгляду по суті.
Таким чином, суд апеляційної інстанції задовольнив апеляцію Генеральної прокуратури на рішення Печерського райсуду від 26 квітня про повернення їй зазначеної справи для перевірки повноти досудового слідства.
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас