Google запустить сервіс з обміну фото Photovine — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Google запустить сервіс з обміну фото Photovine

462
Інтернет-компанія Google запускає новий сервіс Photovine, за допомогою якого користувачі зможуть обмінюватися фотографіями, зробленими смартфонами, свідчить сайт photovine.com Сервіс ще не запущений публічно: розробники пропонують користувачам залишити адресу електронної пошти і обіцяють вислати на неї запрошення. Імовірно, він буде офіційно анонсований в кінці поточного місяця.
Наприкінці червня компанія Google відкрила для публічного тестування власну соціальну мережу Google+, проте чи буде вона якось пов'язана з Photovine, поки не відомо.
Новому сервісу від Google доведеться битися з серйозними конкурентами, такими як Twitter і Instagram.
Кількість користувачів фотохостингу Instagram, доступного поки тільки власникам мобільних пристроїв під управлінням iOS, в середині червня досягла 5 мільйонів - всього за 8 місяців після запуску.
Сервіс мікроблогів Twitter на початку червня запустив за підтримки фотохостингу Photobucket функцію завантаження та зберігання фотографій безпосередньо на сайті Twitter.com.
Фотографії в Photovine можна буде об'єднувати в групи під загальною назвою, які зможуть поповнювати всі користувачі сервісу, пише видання Business Insider. При цьому доступ до своїх фотографій можна буде обмежити - вони будуть видні всім користувачам як фотосет.
Судячи з відео, розміщеного на сайті сервісу, додаток для роботи з Photovine буде доступний власникам смартфонів iPhone. Ймовірно, як пише Cnet, буде випущено і додаток для Android-смартфонів.
Новий фотосет Photovine розроблений компанією Slide, яка була придбана Google в серпні минулого року.
За матеріалами:
РІА Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас