В Івано-Франківську з оплатою ЖКП будуть допомагати тільки найбіднішим — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

В Івано-Франківську з оплатою ЖКП будуть допомагати тільки найбіднішим

Казна та Політика
138
Івано-Франківська міська рада вирішила з 1 липня 2011 року надавати з міського бюджету часткову компенсацію на оплату житлово-комунальних послуг тільки найбільш незахищеним верствам населення. Про це повідомили в міськраді.
Тепер право на отримання часткової компенсації з міського бюджету мають, зокрема, сім'ї, в яких є інваліди першої та другої групи, реабілітовані, воїни ОУН-УПА, одинокі матері, які виховують дитину-інваліда до 18 років, сім'ї, які складаються з непрацюючих непрацездатних громадян, багатодітні сім'ї, які мешкають у будинках державного або громадського житлового фонду.
Допомогу з міськбюджету на оплату ЖКП можуть отримати й інші жителі на підставі рішення комісії з надання субсидій при міськвиконкомі на основі акта обстеження матеріально-побутових умов сім'ї.
З передбачених в міському бюджеті-2011 на надання муніципальних субсидій майже 2,7 млн грн залишилося невикористаними лише 200 тис. грн.
Міськрада зазначила, що це вимушений крок і у випадку перевиконання міського бюджету коло осіб, які матимуть право на отримання муніципальних субсидій, розширять.
До прийняття цього рішення міський бюджет додатково компенсував 5% від суми оплати за ЖКП всім тим жителям міста, які отримували субсидії з державного бюджету.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас