Експерт: Президент підпише закон про пенсійну реформу — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Експерт: Президент підпише закон про пенсійну реформу

Казна та Політика
1605
Голова правління Центру прикладних політичних досліджень "Пента" Володимир Фесенко переконаний, що президент України Віктор Янукович все ж підпише закон про пенсійну реформу, пише УНН.
"Я думаю, що вірогідність підписання цього закону є дуже високою. Якщо він не буде підписаний Президентом, тоді руйнується ситуація з МВФ, а я так розумію, що політичне рішення про продовження співпраці з МВФ прийнято. Крім того, така суперечливість: тут приймаємо - там не підписуємо, якщо не підписуємо, тоді треба визначити, що потрібно доопрацювати, а потім ще раз голосувати, як це було з Податковим кодексом", - підкреслив експерт.
За словами політолога, краще було б ухвалення законопроекту про пенсійну реформу саме зараз, а вже з осені починати практичну роботу з реалізації цього закону.
"А робити такі суперечливі рухи (непідписання закону - Ред.), вони нічого не дадуть в політичному сенсі, крім шкоди, і врешті-решт просто продемонструють слабкість влади. Тому я критично ставлюся до цієї версії, я думаю, що Президент зрештою підпише цей закон", - переконаний Фесенко.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас