Рада дозволила приватизацію держпідприємств — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Рада дозволила приватизацію держпідприємств

Енергетика
567
Верховна рада України (ВР) схвалила за основу і в цілому законопроект про виключення низки підприємств зі списку об'єктів державної власності, що не підлягають приватизації.
Відповідний документ "Про внесення змін до закону "Про перелік об'єктів права державної власності, що не підлягають приватизації", ініційований народними депутатами фракції Партії регіонів Сергієм Майбородою та Юрієм Каракаєм, підтримали 244 народних депутатів.
Зокрема, законопроектом пропонується виключити з переліку об'єктів права державної власності, що не підлягають приватизації державне підприємство "Шовкорадгосп "Апостолівський", Шовкорадгосп "Криворізький", Шовкорадгосп "Шотівський", Український державний інститут скла, Виробниче об'єднання "Автоскло", Славутицький комбінат "Будфарфор".
Документ містить також перелік об'єктів права державної власності, що не підлягають приватизації, але можуть бути корпоратизовані. До них віднесені кримське ВО "Титан", Вільногірський державний гірничо-металургійний комбінат, Іршанський гірничо-збагачувальний комбінат, Запорізький титано-магнієвий комбінат.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас