У Януковича виступають проти міжнародної ізоляції Білорусі — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Януковича виступають проти міжнародної ізоляції Білорусі

195
Україна виступає проти політики міжнародної ізоляції Білорусі, заявив радник президента України - керівник Головного управління адміністрації президента з питань міжнародних відносин Андрій Гончарук.
Як повідомила прес-служба президента України в неділю, під час телемосту між Києвом, Варшавою і Москвою, який організував польський канал Public Television News Channel (TVP INFO), Гончарук відзначив, що Київ уважно стежить за ситуацією в Білорусі.
Відповідаючи на запитання щодо наслідків для країн Європи погіршення економічного стану в цій країні, радник президента підкреслив, що Київ зацікавлений в економічній стабільності в Білорусі, оскільки ця країна є важливим торговим партнером України.
Відповідаючи на питання щодо судових справ в Україні, в яких фігурують представники опозиції, Гончарук підкреслив, що ці справи не мають жодного політичного підтексту.
"Позиція глави української держави в питанні боротьби з корупцією однозначна і принципова: високопоставлені особи, які порушують українське законодавство, незалежно від своїх політичних уподобань, повинні за це відповідати", - сказав радник президента.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас