Лукашенко впевнений, що Білорусь хочуть поставити на коліна — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Лукашенко впевнений, що Білорусь хочуть поставити на коліна

3291
Президент Білорусі Олександр Лукашенко заявив, що зовнішні сили, намагаючись дестабілізувати обстановку в країні, прагнуть зруйнувати суспільну злагоду і поставити Білорусь на коліна.
"Нам посилено і цілеспрямовано нав'язують безсовісні сценарії "кольорових" революцій, написані під копірку в столицях окремих країн. Ми розуміємо, що мета цих атак - посіяти невпевненість і тривогу, зруйнувати суспільну злагоду. Зрештою - поставити нас на коліна і звести до нуля всі завоювання незалежності. Цьому не бувати", - заявив Лукашенко у неділю, виступаючи на військовому параді з нагоди Дня незалежності Білорусі.
Як зазначив глава держави, "йде ескалація інформаційної інтервенції, без жодних проблем посилюється маніпуляція громадською думкою". "Нормою стає огульне шельмування, у тому числі анонімне за допомогою засобів масової інформації, - сказав білоруський президент.
За його словами, "сильні світу цього застосовують проти неугодних країн зброю масового інформаційного поразки". Президент заявив, що "мета всього цього - диктат, нав'язування політичної волі, уніфікація світу, примус народів до нового світоустрою".
"Цей "новий порядок" передбачає поділ світу на "золотий мільярд" і всіх інших - сірих і убогих, які не мають навіть права голосу", - сказав Лукашенко.
Президент зазначив, що Білорусь нікому не загрожує, ні на кого не нападає і не збирається цього робити надалі. "Ми не розробляємо і не використовуємо зброю масового ураження. Не фінансуємо міжнародну злочинність і тероризм. Не готуємо бойовиків для організації революцій у сусідів. Не торгуємо жінками і дітьми", - заявив глава держави.
Президент Білорусі висловив впевненість в тому, що країна "вистоїть". "Ми подолаємо будь-які труднощі й гідно витримаємо нав'язані нам випробування", - підкреслив Лукашенко.
За матеріалами:
Інтерфакс
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас