Луценко звернувся до Януковича — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Луценко звернувся до Януковича

Кримінал
2119
Екс-міністр внутрішніх справ Юрій Луценко в суді звернувся до президента Віктора Януковича. "Те, що ви сьогодні 100% залежите цією порушеною проти вас кримінальною справою від нинішньої влади, думаю, дає мені право звертатися не до вас... а до замовників", - заявив Луценко, звертаючись до головуючого судді Сергія Вовка, повідомляє "Українська правда ".
"Пан президент, за всіх ваших повноважень не я вас, а ви мене і Тимошенко боїтеся", - зазначив він.
"У день пам'яті конституції я бачив вашу, пане Януковичу, пихату і самовдоволено зустріч з журналістами. Для вас це начебто добре. Ви - одноосібний господар України... ваші друзі - кримінальні авторитети з руками в крові - господарі життя, ваші вороги в клітках. На Майдані тиша... ", - сказав Луценко.
"Але, пане Януковичу, це лише видимість стабільності. Запам'ятайте мої слова. Ваша політика: "собі - ікру, ворогам - в'язницю, народу - труну" не закінчиться добром. Вам Україна не по зубах", - заявив Луценко.
Разом з тим він висловив здивування, чому суддя Вовк виступає в судах проти всіх високопоставлених уряду Тимошенко. "Чому комп'ютер Печерського суду постійно визначає саме цього суддю?" - запитав Луценко.
За матеріалами:
Українська правда
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас