В США журнал "воскресив" принцесу Діану — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

В США журнал "воскресив" принцесу Діану

103
Американський журнал Newsweek припустив, як би виглядала зараз принцеса Діана, якби вона не загинула в 1997 році.
Стаття під назвою Діана в 50: якою б вона була зараз присвячена 50-річному ювілею з дня народження леді Ді, який відзначається 1 липня.
На обкладинці журналу принцеса, як загинула у віці 36 років, зображена літньою жінкою в компанії своєї невістки - Кейт Міддлтон.
Журналісти видання припустили, що Діана жила б зараз в Нью-Йорку і займалася благодійністю, спілкуючись зі світом через соціальні мережі. Принцеса натішитися не могла б весіллю свого сина - принца Вільяма. А на урочисті заходи вона прибула б в елегантній сукні, що підкреслювала її струнку фігуру.
Newsweek навіть створив фейкову сторінку Діани в Facebook. У графі Стосунки написано: "Це складне питання". Невідомо, чим би закінчилися їхні стосунки з Доді Аль-Фаєдом, відзначає видання.
Серед захоплень та інтересів Діани стоїть гуманітарна криза в Дарфурі, гей-фільм Самотній чоловік і серіал Тьюдор. На думку Newsweek принцеса дружила б з дружиною свого колишнього чоловіка принца Чарльза - Каміллою Паркер-Боулз, співаком Боно та іншими знаменитостями. Загальне число її друзів становило б понад 100 тисяч осіб.
За матеріалами:
Коментарі
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас