У Великобританії везуча жінка щодня виграє в лотерею — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Великобританії везуча жінка щодня виграє в лотерею

73
Найбільш везучою жінкою Великобританії газета Daily Mail назвала колишню працівницю банку в Ноттінгемі Ліз Денайл. Після того, як жінка втратила роботу через скелетно-м'язове захворювання, вона почала брати участь у різних вікторинах і почала вигравати їх одну за одною.
За словами Денайл, з минулого жовтня вона практично кожен день щось вигравала. Зараз майже вся її квартира заставлена призами. Крім різних побутових предметів їй вдалося виграти 37-дюймовий LCD телевізор, домашній кінотеатр, кілька ігрових приставок, а також оплачену поїздку в 5-зірковий готель в Кенії на тиждень.
До того ж жінка дісталася до телебачення, де взяла участь в шоу Deal or No Deal, вигравши 16000500 фунтів стерлінгів, пише gigamir.net.
При відсутності роботи постійні виграші дозволяють Денайл цілком непогано жити. Гроші вона отримує від продажу речей, які вважає непотрібними. Наприклад, вона з успіхом продала дорогі ігрові приставки.
"Деякі з призів дуже дивні, наприклад картонне зображення на повен зріст героїв мультфільму. Але завдяки їм життя мені здається набагато кращим", - заявила жінка.
За матеріалами:
Подробности
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас