Прем'єр-міністр Білорусі: У країні стабілізувався валютний ринок і практично зупинена інфляція — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Прем'єр-міністр Білорусі: У країні стабілізувався валютний ринок і практично зупинена інфляція

Казна та Політика
261
У Білорусі стабілізувався валютний ринок і практично зупинена інфляція. Таку заяву зробив в ході зустрічі з делегацією литовських бізнесменів глава уряду Білорусі Михайло Мясникович, повідомляє РБК. "Труднощі є у всіх, я вважаю, що у нас вони тимчасові. Ми практично зупинили інфляцію, заробив валютний ринок", - повідомив він.
За його словами, щодня на валютному ринку "здійснюються операції з валютою приблизно на 70 млн дол, на ринку валюти населенню продається близько 200 млн на місяць". "Це досить гарне пожвавлення, яке вселяє певну упевненість в тому, що Білорусь впорається з виниклими труднощами", - підкреслив Мясникович.
За його словами, в Білорусі для інвесторів будуть створені "всі умови, аж до умов вільних економічних зон". Він вказав на той факт, що з січня 2012 р. реально почне працювати Єдиний економічний простір з Росією і Казахстаном, що створить додаткову привабливість для інвесторів.
Торкаючись питання реформування економіки, глава уряду зазначивши, що вона будується на ринкових принципах, сказав, що "тут будуть превалювати питання державно-приватного партнерства".
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас