Український мільярдер запропонував 40 млн дол за особняк на Манхеттені — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Український мільярдер запропонував 40 млн дол за особняк на Манхеттені

Нерухомість
789
На аукціоні з продажу відчуженої нерухомості ставка магната виявилася найвищою. Адже під час буму на ринку нерухомості США цей об'єкт продавався за $64 млн.
Олександр Ровт виявився єдиною людиною, що висловив бажання придбати історичний таунхаус, побудований в 1905 році для виробника килимів Генрі Т. Слоуна.
Проте реальні витрати українського мільярдера були нижчими - близько $35 млн. Справа в тому, що за годину до аукціону він викупив борг власників особняка перед компанією Madison Realty Capital зі знижкою, пише The Wall Street Journal.
У 2007 році двоє інвесторів придбали таунхаус за $20 млн, а в 2008-му спробували продати його вже за $64 млн. Однак у кінці 2009 року об'єкт опинився під загрозою відчуження.
Ровт планує перетворити об'єкт на будинок на одну сім'ю і жити в ньому. Кілька тижнів тому він почав продавати інший свій таунхаус у Нью-Йорку за $27 млн.
Олександр Ровт народився на Україні, але наразі є громадянином США. Йому належить компанія IBE Trade, яка займається виробництвом хімічних добрив. Статки магната журнал Forbes оцінює в $1,7 млрд.
Нагадаємо, що в квітні 2011 року український мільярдер Ринат Ахметов заплатив $218 млн за пентхаус в лондонському районі Найтсбридж.
За матеріалами:
Prian.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас