ЗМІ: Київ погодився на СП з "Газпромом" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ЗМІ: Київ погодився на СП з "Газпромом"

Енергетика
3772
28-29 червня слід очікувати на нові сенсації в українсько-російських відносинах. Вони будуть озвучені після засідання українсько-російської міждержавної комісії в Москві. Про це повідомляє російська "Независимая газета", посилаючись на власні джерела.
За даними видання, неформальна зустріч Януковича з російським прем'єром Володимиром Путіним у суботу в Криму стала заключним актом підготовки до переговорів.
Джерела видання стверджують, що Київ погодився на створення спільної з "Газпромом" керівної структури, яка в майбутньому зможе контролювати роботу української газотранспортної системи. Експерти не виключають, що офіційно рішення буде схвалено в ході засідання міждержавної комісії.
Примітно, що в день зустрічі Януковича і Путіна український уряд передав у Верховну раду законопроект, що зменшує перелік підприємств, заборонених до приватизації. Серед низки стратегічних виробництв, право власності на які може незабаром змінитися, є і національна компанія "Нафтогаз України" з її дочірніми структурами - "Укргазвидобуванням", "Укртрансгазом", "Укртранснафтою" і "Чорноморнафтогазом".
За матеріалами:
Фокус
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас