Експерти: Росія вже в 2011р буде світовим лідером з продажу навігаційних пристроїв на душу населення — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Експерти: Росія вже в 2011р буде світовим лідером з продажу навігаційних пристроїв на душу населення

154
У Росії в 2011 році буде продано понад мільйон персональних навігаційних пристроїв, повідомляється в аналітичному огляді асоціації "ГЛОНАСС/ГНСС-Форум" "Стан та перспективи російського ринку супутникової навігації", опублікованому на сайті асоціації.
"Якщо в 2007-му році кількість проданих пристроїв ледь перевалила за сотню тисяч, то в 2011 році очікується більше мільйона продажів. На тлі насичення європейського та північноамериканського ринку зростання продажів в Росії виглядає досить впевнено", - йдеться в тексті огляду.
Торік, за даними Асоціації, в Росії було продано близько 800 тис. навігаційних пристроїв. "Хоча насправді зважаючи на специфіку російського ринку реальних продажів в Росії було істотно більше", - повідомляє асоціація.
За оцінками західних аналітичних агентств, в 2010 році продажі персональних навігаційних пристроїв становили трохи більше 40 млн у світі і близько 17 млн ​​у Європі.
В Асоціації також прогнозують, що в поточному році Росія обійде інші країни за кількістю проданих навігаційних пристроїв на душу населення. "У Росії росте такий показник, як кількість продажів PND (персональних навігаційних пристроїв - ІФ-АВН) на одиницю населення: у 2011 році очікується, що він перевищить аналогічний показник по всьому світу", - йдеться в тексті.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас