General Motors відмовився від виробництва бюджетних автомобілів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

General Motors відмовився від виробництва бюджетних автомобілів

286
Керівництво концерну General Motors вирішило не конкурувати з самим бюджетним автомобілем Tata Nano.
Після прем'єри автомобіля Tata Nano в 2008 році, який згодом став найдешевшою серійною машиною в світі, американський концерн General Motors хотів перевершити успіх індійського автовиробника і розробити ще більш бюджетну новинку.
Проте через кілька років бренд вирішив залишити цю затію. Також представники GM заявили, що найменшим створінням концерну буже машина Spark і нижче неї планка опущена не буде.
"У нас був намір створити модель, яка б позиціонувалася як альтернатива Nano і зайняла б у продуктовій лінійці місце сходинкою нижче Spark. Однак, вирішивши, що нам не потрібен подібний автомобіль, ми залишили ідею виходу на ринок наддешевих машин. Всі наші нові моделі будуть більшими від Spark", - заявив президент і керуючий директор GM India Карл Слім.
Як повідомлялося, прибуток General Motors Co в першому кварталі 2011 року зріс більш ніж у три рази, перевищивши очікування ринку завдяки відновленню ринку США і хорошим продажам в Азії. Чистий прибуток американського автогіганта досяг $3,2 мільярда або $1,77 на акцію, у порівнянні з $900 мільйонами, або 55 центами на акцію, роком раніше.
За матеріалами:
Корреспондент.net
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас