Колесников: Завдяки ЄВРО-2012 українці отримають десятки тисяч робочих місць — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Колесников: Завдяки ЄВРО-2012 українці отримають десятки тисяч робочих місць

Казна та Політика
388
ЄВРО-2012, безумовно, змінить життя українців на краще, адже тільки в авіації буде створено 35-40 тисяч робочих місць. Про це в прямому ефірі одного з українських телеканалів розповів віце-прем'єр міністр України - міністр інфраструктури Борис Колесников, передає УНН.
"Ми побудували чотири міжнародні аеропорти, і тисячі молодих людей отримають роботу в цих аеропортах - сучасну, з англійською мовою і з зарплатою не нижче східноєвропейської. Я вважаю - великий плюс... Тільки в авіації буде створено 35-40 тисяч робочих місць", - підкреслив Б.Колесников.
За його словами, що стосується готельного господарства, 70 нових готелів побудував бізнес. І це теж додаткові робочі місця для українців.
Колесников зазначив, що країні, у якої немає сучасної інфраструктури, важко проводити міжнародні чемпіонати і треба розуміти ступінь відповідальності.
"Я вважаю, що це великий крок для нашої країни і велика користь", - додав він.
Колесников також зазначив, що не можна сказати, що Барселонська Олімпіада покращила життя кожного іспанця, але весь світовий спорт говорить про те, що Барселона до Олімпіади і Барселона після - це різні Барселони.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас