Прокуратура завершила слідство у справі Пилипишина — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Прокуратура завершила слідство у справі Пилипишина

Кримінал
506
Прокуратура завершила слідство у справі екс-голови Шевченківського району Віктора Пилипишина. Про це повідомили в Київській прокуратурі, пише "Сегодня".
"Йому висунуто обвинувачення за частиною 2 статті 364 - зловживання владою", - сказав заступник прокурора Києва Сергій Софієв. За його словами, Пилипишину загрожує строк від трьох до шести років.
Зараз адвокати та Віктор Пилипишин повинні знайомитися з матеріалами справи. Екс-главу району звинувачують в незаконній передачі комунальних будинків по проспекту Перемоги, 8, 8-а, б. Один з цих будинків - вечірня школа № 5, приватизувати яку заборонено.
Відповідно до заяви правоохоронців, екс-чиновник завдав державі збитків на 15 мільйонів гривень. Сам Пилипишин вчора коментувати ситуацію відмовився, пише видання.
Нагадаємо, у квітні прокуратура Києва порушила кримінальну справу стосовно Пилипишина. Йому висунуто звинувачення в перевищенні влади і службових повноважень (частина 3 статті 365 Кримінального кодексу України), які завдали столичній громадськості збитків на суму понад 15 мільйонів гривень. Екс-керівника Шевченківського району столиці звинувачують у незаконному відчуженні нерухомого майна.
За матеріалами:
Корреспондент.net
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас