У США спадкоємиця сенатора заповіла своїй доглядальниці 34 мільйони доларів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У США спадкоємиця сенатора заповіла своїй доглядальниці 34 мільйони доларів

277
104-річна американка Югетт Кларк, спадкоємиця чотирьохсотмільйонного статку, дочка сенатора і мідного магната Вільяма Кларка, що померла в травні цього року, заповіла 34 мільйони доларів своєї доглядальниці. Родичам багата бабуся не залишила ні цента, повідомляє сайт газети The New York Post з посиланням на адвоката Джона Дадакіса.
Югетт Кларк, за інформацією Reuters, вела самітницький спосіб життя і вважала за краще, щоб за нею доглядали в лікарнях, а не в шикарних будинках Нью-Йорка і Каліфорнії. Для цього в 1991 році вона найняла медсестру-доглядальницю Хадасса Пері, яка, згідно з текстом семисторінкового заповіту, складеного в 2005 році, стала для місіс Кларк "другом і лояльним компаньйоном".
Пері, що проводила з мільйонершею "більше часу, ніж хто-небудь", крім грошей отримає колекцію ляльок Югетт Кларк, до якої також входять лялькові будинки і одяг. У загальній складності експонати оцінюються в декілька мільйонів доларів.
Чотирнадцять мільйонів Кларк заповіла своїй хрещеній Ванді Стік, по 500 тисяч - адвокату і бухгалтеру, що перебувають під слідством після того, як правоохоронні органи зацікавилися тим, як вони управляли її фінансами, передає РІА "Новини".
Велика частина статків Кларк, 275 мільйонів, піде на створення фонду мистецтв - Bellosguardo Foundation.
Відомо, що мільйонерка вийшла заміж в 1928 році, але шлюб цей був недовгим і бездітним. Югетт Кларк уникала уваги з боку громадськості і не оточувала себе атрибутами багатства. Її батько Вільям був сенатором від штату Монтана з 1899 по 1900 роки і з 1901 по 1907 роки
За матеріалами:
NEWSru.com
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас