Адміністрація розраховує на розгляд скасування обов'язкового техогляду приватних легкових автомобілів 5-8 липня — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Адміністрація розраховує на розгляд скасування обов'язкового техогляду приватних легкових автомобілів 5-8 липня

904
Перший заступник глави Адміністрації Президента Ірина Акімова розраховує на те, що Верховна Рада розгляне у другому читанні законопроект № 8397, що передбачає скасування обов'язкового техогляду для приватних легкових автомобілів, мотоциклів і мопедів, на пленарному тижні 5-8 липня.
Про це вона повідомила на брифінгу.
"Я сподіваюся, що на останньому пленарному тижні цей закон буде розглянутий у другому читанні", - сказала перший заступник голови Адміністрації.
Акімова зазначила, що прийняття цього законопроекту є важливим як в контексті дерегуляції надання адміністративних послуг, так і в контексті надання комерційних послуг.
Як повідомляло агентство, представник Президента в парламенті Юрій Мірошниченко (фракція Партії регіонів) прогнозує прийняття парламентом законопроекту № 8397 до кінця поточного 8 сесії.
31 травня Рада ухвалила законопроект, що скасовує обов'язковий техогляд для приватних легкових автомобілів, мотоциклів і мопедів, у першому читанні.
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас