Киянам запропонували звіряти рахунки за електрику через Інтернет — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Киянам запропонували звіряти рахунки за електрику через Інтернет

Енергетика
777
ПАТ "Київенерго" організувало новий зручний Інтернет-сервіс для своїх споживачів електроенергії.
Відтепер за допомогою Інтернет-магазину комунальних послуг http://www.mega-billing.com фізичні та юридичні особи можуть формувати і звіряти рахунки, перевіряти історію платежів, уточнювати показники лічильника, листуватися з постачальником послуг.
Про це повідомили в прес-службі "Київенерго".
Робота сервісу є безкоштовною. Вона ґрунтується на даних особового рахунку споживача, які він заповнює при реєстрації. Фізичні особи реєструються безпосередньо на сайті, а юридичним особам для отримання доступу до конфіденційної інформації достатньо оформити додаткову угоду до чинного договору на електропостачання та отримати в "Київенерго" код реєстрації. Таким чином, при роботі з сервісом споживачі отримують необхідну їм інформацію безпосередньо з бази даних власного особового рахунку, а не через постачальника послуг.
"Користування новою системою є безпечним - схема реєстрації, а отже, і ідентифікації споживача на сервісі, зводить нанівець ймовірність зловживання його особистими даними сторонніми особами. А захист бази даних забезпечується в тому числі завдяки чіткому розподілу паролів користувачів і адміністратора системи від паролів доступу до сховища бази даних і операційної системи сервера", - йдеться в повідомленні "Київенерго".
За матеріалами:
Коментарі
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас