Apple подала новий позов проти Samsung — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Apple подала новий позов проти Samsung

568
Apple подала в суд у Південній Кореї позов проти компанії Samsung Electronics, звинувативши її в порушенні кількох своїх патентів. Позовну заяву Apple було прийнято судом центрального округу Сеула в середу, 22 червня.
У Сеулі розташована штаб-квартира Samsung.
У своїй позовній заяві компанія Стіва Джобса стверджує, що Samsung незаконно скопіювала смартфон iPhone третього покоління, передає Bloomberg з посиланням на новинний сайт MoneyToday. На думку Apple, схожу з iPhone зовнішність має апарат Samsung Galaxy S.
Патентний розгляд між двома компаніями триває вже більше двох місяців. Він був ініційований Apple, яка 15 квітня подав до суду на Samsung, вказавши на подібності між смартфонами і планшетами лінійки Galaxy і смартфонами і планшетами iPad. Через кілька днів південнокорейська компанія відповіла зустрічним позовом. Позов Apple надійшов до суду в США, а позов Samsung - в суди у Німеччині, Південній Кореї, Японії та США.
При цьому Apple і Samsung є партнерами у сфері постачання напівпровідників. Зокрема, Samsung виробляє для Купертино процесори A4 і A5, які використовуються в iPhone і iPad.
За матеріалами:
Лента.РУ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас