У Польщі здирники вимагають викуп за кошеня — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Польщі здирники вимагають викуп за кошеня

67
У жителів Польщі, матері та сина Йоланти і Давида Кисилевський, зажадали викуп за їх кошеня, якого, як вони вважають, хтось вкрав. Інцидент стався в місті Мисловіці на півдні країни.
За словами 40-річної Йоланти, її син був дуже прив'язаний до кошеняти рідкісної породи меконзький бобтейл на прізвисько Цезар. 12-річний хлопчик весь вільний час проводив зі своїм вихованцем, грав з ним в саду і навіть дивився телевізор і приймав ванну разом з твариною.
Цезар пропав 23 травня, коли його господар разом з батьком поїхали кататися на велосипеді. На думку Давида, кошеня вийшло з дому погуляти (хлопчик згадав, що кіт і раніше так робив, але завжди повертався) і комусь сподобався, і в кінцевому підсумку кошеня вирішили викрасти.
Після пропажі Цезаря його господар написав оголошення про те, що трапилося і розвісив по всьому місту. Однак ніхто довгий час на нього не відгукувався і не зв'язувався з родиною Киселевський. І ось зовсім недавно за номером, вказаним в оголошенні і пропажу кота, подзвонив якийсь чоловік і повідомив, що Цезар у нього.
Як розповіла Йоланта Кисілевська, той, хто дзвонив заявив, що до кота вже встигла звикнути його дочка і в тому випадку, якщо початкові власники тварини хочуть отримати його назад, то вони повинні заплатити викуп (про яку кількість грошей йдеться, не уточнюється, але за даними Orange News, чоловік зажадав суму, еквівалентну мільйону фунтів). "Це просто обурливо. Його поведінка вивела мене з себе, і я звернулася в поліцію", - зазначила Кисілевська.
Наразі польська поліція веде пошуки викрадачів Цезаря. У бесіді з виданням прес-секретар поліції Мисловіці заявив, що зловмисникам може загрожувати тюремне ув'язнення терміном до трьох років. Усіх, хто бачив Цезаря, попросили звертатися в місцеві правоохоронні органи.
За матеріалами:
Лента.РУ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас