Викрадачі ведмедя-ковдри просять викуп тістечками — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Викрадачі ведмедя-ковдри просять викуп тістечками

62
У Нью-Йорку за викраденого у дворічного хлопчика іграшкового ведмедика-ковдри зажадали викуп тістечками на суму понад дев'ять тисяч доларів. При цьому зловмисники пояснили, що хотіли б отримати випічку, що не містить рослинних білків і арахісу.
За словами матері дитини, Сюзанни Бортнер-Палмер, ковдра з пришитим до неї ведмежам пропала кілька тижнів тому. Вона припустила, що її син, Донован, упустив її, коли йшов з дитячого ігрового майданчика. Коли хлопчик зрозумів, що ведмідь-ковдра пропав, він засумував і почав сумувати за своїм іграшковим улюбленцем.
Щоб хлопчик отримав шанс возз'єднатися зі своїм ведмедем, його мати написала оголошення про пропажу і розклеїла їх по району, де іграшка була втрачена. У тексті оголошення вона описала прикмети ведмежати-ковдри, а також пообіцяла тому, хто знайде і поверне його, смачні тістечка як винагороду.
Спочатку жодного відгуку на оголошення не було, проте потім на стовпах, де були розклеєні постери з інформацією про втраченого ведмедика, з'явилися листівки з вимогою викупу за нього. У відповідному оголошенні викрадачі ведмедя вимагали за його повернення кілька тисяч тістечок. У тому випадку, якщо вимога не буде виконана, зловмисники пообіцяли відправити ведмедя в прання в невідповідному для нього режиму пральної машини.
Однак Бортнер-Палмер заявила, що для початку хотіла б переконатися, що з ведмежам все в порядку. При цьому вона підкреслила, що готова напекти хоч цілу вантажівку тістечок, якщо це допоможе повернути іграшку-ковдру. Чи вдалося їй вийти на зв'язок з викрадачами ведмедя, не уточнюється.
За матеріалами:
Лента.РУ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас