Євро-2012 шукає третього офіційного спонсора — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Євро-2012 шукає третього офіційного спонсора

542
Через кілька тижнів в Україні оголосять третього офіційного спонсора Євро-2012. Про це сказав сьогодні на прес-конференції у Львові керівник департаменту з продажу та маркетингу УЄФА Тібо Подевін.
"Зараз офіційними спонсорами є "Епіцентр" і "Укртелеком", протягом наступних кількох тижнів буде оголошено третього офіційного спонсора Чемпіонату в Україні", - сказав Подевін.
Він додав, що "залишилося ще одне місце офіційного спонсора, яким може скористатися український бізнес". Це доводить, що бізнес дуже зацікавлений ЄВРО-2012", - додав керівник департаменту з продажу та маркетингу УЄФА.
Під час прес-конференції журналістам показали ролик з продажу пакетів корпоративної гостинності на матчі УЄФА ЄВРО-2012, під час якого розповідалося, що дана програма - це першокласна гостинність для бізнесу, можливість отримання на стадіонах послуг найвищого класу, незабутніх вражень, які дарує Програма, а також налагодження певних бізнесових контактів для підприємців.
"Це можливість потрапити на ексклюзивні і престижні заходи, які буде проводити УЄФА, отримати власні бокси на стадіонах, які можуть мати лише лічені особи", - додав Подевін.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас