63% російських компаній заблокували своїм співробітникам доступ до соцмереж — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

63% російських компаній заблокували своїм співробітникам доступ до соцмереж

597
Опитування, проведене 2-8 червня порталом Superjob.ru, показало, що нині в 63% російських компаній діє заборона на відвідування соціальних мереж, таких, як Одноклассники.ру, ВКонтакте, Facebook та інші.
Згідно з результатами опитування, частіше від інших вхід в соціальні мережі блокує керівництво великих компаній, де працюють понад 5000 осіб (85%).
Також з'ясувалося, що 31% організацій не закривають доступ співробітників до соціальних мереж. Деякі компанії таким чином перевіряють персонал, щоб потім вжити заходів до співробітників, які захоплюються спілкуванням в інтернеті.
Як показало опитування, зі зростанням популярності соціальних мереж зростає і число компаній, що вводять заборону на їх відвідування: з червня 2008 року число таких організацій зросло на 9% (з 54% до 63%).
Опитування проводилося у всіх федеральних округах РФ серед менеджерів з персоналу та інших представників кадрових служб підприємств та організацій, відповідальних за підбір персоналу.
Нагадаємо, 21 червня стало відомо, що число активованих користувачів мережі Одноклассники.ру перевищило 70 мільйонів осіб.
За матеріалами:
Інтерфакс
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас