Лукашенко: Україну поставили на коліна — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Лукашенко: Україну поставили на коліна

Казна та Політика
1993
Президент Білорусі Олександр Лукашенко вважає марними спроби зовнішніх сил натиснути на Білорусь, і впевнений в тому, що на країну ніхто не нападе.
Про це він заявив вчора в Брестській фортеці, спілкуючись з учасниками заходів, присвячених 70-річчю початку війни між СРСР і Німеччиною, повідомляє Інтерфакс-України.
"Упевнений, що на нас не нападуть, тому що нас бояться", - заявив він, додавши, що Білорусь "сьогодні намагаються" нахилити "з боку Заходу, і в Росії такі є".
На питання про те, чи можливо сьогодні "нахилити" Білорусь економічними методами, Лукашенко заявив, що "сьогодні іншими методами ведуться війни проти наших держав (Білорусі, Росії, України)".
"Україну поставили на коліна, намагаються поставити Білорусь", - зазначив президент, заявивши про неправильні оцінки західних політиків про ситуацію з правами людини в республіці. "Жодної диктатури у нас немає, і тому немає причин нас нахиляти", - сказав він.
Президент Білорусі впевнений, що у важку хвилину республіку підтримає її союзник - Росія. "Упевнений, що в разі чого-небудь більше 90% росіян будуть стояти разом з нами", - сказав Лукашенко. Він також звернув увагу, що "наша велика перемога - наше велике надбання - Росії, Білорусі, всіх радянських людей".
"Це велике надбання в нас потихеньку намагаються забрати, говорячи навіть, що ми війну розв'язали. Ми віддати це надбання не повинні", - підкреслив президент.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас