Податкова: На Донеччині різко зросла кількість мільйонерів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Податкова: На Донеччині різко зросла кількість мільйонерів

Казна та Політика
2657
Кількість офіційних мільйонерів в Донецькій області зросла в півтора рази. На думку податківців, це свідчить про поліпшення життя в регіоні і в Україні загалом.
Кількість офіційних мільйонерів в Донецькій області зросла до 164 чоловік, хоча ще рік тому їх налічувалося 105, повідомили в прес-службі Державної податкової адміністрації у Донецькій області і пояснили це поліпшенням життя в країні.
Серед вказаних громадян 98 є жителями Донецька, 46 - Маріуполя, 7 - Ясинуватої, 6 - Краматорська, по 2 - Горлівки і Костянтинівки, по одному - Дзержинська, Макіївки та Слов'янська.
При цьому, 120 осіб задекларували дохід від мільйона до 5 мільйонів гривень і 44 - понад 5 мільйонів гривень. Громадяни задекларували доходи понад 1 мільйон гривень від отримання інвестиційного прибутку.
"Сьогодні триває обробка звітності, але ми вже бачимо, що кількість мільйонерів в порівнянні з попереднім періодом в регіоні збільшилася. Це є наслідком економічного розвитку, яке спостерігається в цілому по країні", - підкреслив голова ДПА в Донецькій області Ігор Усик.
За матеріалами:
Подробности
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас