На пляжах України з'явилися сейфи — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

На пляжах України з'явилися сейфи

553
Здавати в оренду пляжний інвентар - прибутковий сезонний бізнес. Приміром, надаючи в тимчасове користування шезлонги, можна отримувати від дев’яти тисяч гривень прибутку за місяць. Ще один цікавий підробіток - камери схову. Вони з’явилися майже на всіх громадських пляжах країни, а ключ став гарантією, що ваші речі раптово не зникнуть.
Цього року сейфи встановлено на узбережжі Криму та на усіх громадських пляжах столиці. Вартість оренди - п’ять гривень година, п’ятнадцять - доба. Цей бізнес з’явився в Україні нещодавно. Тож конкуренція не велика.
"Необхідно все ж таки домовлятися з адміністрацією пляжу. Доводити, що послуга необхідна. Найкраще, коли за одну секцію тобі треба сплатити одну тисячу гривень адміністрації пляжу. За увесь сезон роботи на пляжі", - розповів телеканалу UBR Владислав Заречанський, приватний підприємець.
Хтось підписує договір на оренду ділянки, оформляє СПД та замовляє сейфи. Офіційно працевлаштувує персонал. Чимало підприємців працюють за усними домовленостями з керівниками пляжів.
"У зв’язку з тим. Що в Україні у нас більше 800 пляжів, на які добре ходять. При цьому 750 знаходяться на морі, в курортних містах, десь 50 в містах. За нашими підрахунками, ми за 3 роки своєї діяльності не перекриваєм і 10% пляжів України", - пояснює Владислав Заречанський, приватний підприємець.
Нині в Україні камери схову встановлені більш ніж на шістдесяти пляжах. За умови стовідсоткової заповнюваності можна заробляти від 700 до 800 гривень за день. За місяць - до 29 тисяч гривень. Зазвичай у бізнес план закладають триста процентів ризиків. Негоду та низьку відвідуваність.
Єдині витрати - на зарплату оператору. Хтось пропонує ставку від заробітку, хтось просто фіксовану суму – 50-100 гривень за день. Головний ризик - усна домовленість із дирекцією пляжу. Керівництво може передумати або попросити надто високі відрахування за ведення бізнесу.
За матеріалами:
УБР
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас