У Швеції чоловіка заарештували за купівлю газонної трави — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Швеції чоловіка заарештували за купівлю газонної трави

Кримінал
65
Шведська поліція затримала 58-річного чоловіка, який придбав пакет газонної трави. Співробітники правоохоронних органів визнали купівлю наркооборудкою і вирішили, що в упаковці знаходиться марихуана або гашиш, пише місцеве видання The Local.
Про купівлю підозрілого пакету в поліцію повідомили співробітники охорони, які стали свідками угоди. До місця події приїхали представники органів правопорядку і заарештували покупця з пакетом.
Коли вміст упаковки (про яку кількість трави йдеться, не уточнюється) вивчили, з'ясувалося, що в ньому немає нічого підозрілого - за словами поліцейських, в пакеті знаходилася "звичайна трава і трохи кори".
Після завершення тестів арештованого покупця трави відпустили. Чи повернули йому куплені рослини, невідомо. За словами чоловіка, він вважав причиною арешту ту обставину, що він торгувався з продавцем і зміг збити ціну на траву з 400 крон (приблизно 43 євро) до 100.
У поліції ж відзначили, що незважаючи на те, що заарештованого відпустили, його дії все одно розцінюються як правопорушення. Вважається, що покупець насправді міг бути замовником марихуани, а звичайну траву замість неї отримав, бо його обдурив продавець (він з місця пригоди зник).
"Уявіть, що ви замовляєте десять кілограмів амфетаміну, але замість цього отримуєте борошно. Не важливо, що вам в результаті дали, спершу ви збиралися здійснити наркооборудку", - навів приклад представник поліції.
За матеріалами:
Лента.РУ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас