Apple у вересні представить новий iPhone з більш потужним процесором і поліпшеною камерою — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Apple у вересні представить новий iPhone з більш потужним процесором і поліпшеною камерою

551
Apple Inc. планує у вересні представити публіці оновлену версію свого смартфона iPhone, в якому буде встановлений більш потужний процесор і поліпшена камера, повідомляє агентство Bloomberg з посиланням на інформовані джерела.
Новий пристрій отримає мікропроцесор A5 - такий же, як і в планшетника iPad 2, а також 8-мегапіксельну камеру замість 5-мегапіксельної, яка зараз стоїть на iPhone 4.
Крім того, інженери компанії зараз проводять випробування нової версії iPad, яка відрізняється від колишньої екраном більш високого дозволу (приблизно на 30%), аналогічним до того, який встановлений в iPhone 4.
Оновлений iPhone буде працювати на операційній системі iOS5, яка була представлена ​​на конференції розробників Apple в червні і отримала кодове позначення Telluride. Серед її відмінних рис - просунута система обміну повідомленнями і фотографіями. Як очікується, iOS5 може бути встановлена ​​на всі пристрої Apple.
Фахівці Apple також працюють над створенням більш дешевої версії iPhone для продажів на ринках, що розвиваються.
На iPhone припадає близько половини виручки Apple. За даними IDC, цього року на частку компанії припаде порядку 18,2% світових продажів смартфонів проти 38,9% пристроїв, що працюють на ОС Android від Google.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас