Депутат назвав пенсійну реформу геноцидом — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Депутат назвав пенсійну реформу геноцидом

Казна та Політика
715
ВО "Батьківщина" пропонує альтернативний варіант пенсійної реформи, у якій при обчисленні пенсій не буде збільшений пенсійний вік і трудовий стаж, замість додаткових надходжень до Пенсійного фонду можна досягти за рахунок детінізації економіки, підвищення зарплат і створення нових робочих місць.
Як передає кореспондент УНІАН, про це заявив на прес-конференції в Рівному народний депутат України (фракція БЮТ-Батьківщина) Юрій Прокопчук.
Пенсійну реформу, запропоновану нинішньою владою, Прокопчук назвав "геноцидом української нації".
За словами народного депутата, пропозиції щодо пенсійної реформи містяться в законопроекті "Про єдині принципи пенсійного забезпечення та державні стипендії працівникам культури, освіти, охорони здоров'я, соціального забезпечення та деяким іншим категоріям осіб", який зареєстрований у Верховній Раді.
Прокопчук також повідомив, що особисто він вніс понад 40 поправок до запропонованого урядом законопроекту про пенсійну реформу. Одні з них, зокрема, що стосуються обмеження максимального розміру пенсій для нинішніх vip-пенсіонерів і збереження нинішнього трудового (страхового) стажу при обчисленні пенсій.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас