Янукович: Адміністративна реформа в Україні реалізується успішно — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Янукович: Адміністративна реформа в Україні реалізується успішно

Казна та Політика
481
Президент Україна Віктор Янукович вважає, що адміністративна реформа в Україні реалізується успішно. Про це глава держави заявив, відповідаючи на питання журналістів у Страсбургу. Янукович висловив упевненість, що в Україні вже вдалося подолати опір бюрократів, який вони чинили проведенню адмінреформи. Президент зазначив, що кінцевою метою її має стати значне підвищення ефективності державного управління та зниження рівня корупції в органах державної влади на всіх рівнях. Про це повідомляє прес-служба Президента України.
Глава держави нагадав, що в рамках реалізації адміністративної реформи вже прийняті відповідні закони, які можуть ще вдосконалюватися.
У повідомленні прес-служби йдеться, що вже впорядковані функції низки міністерств і відомств, усунено їх дублювання, відбулося скорочення штатів. "Сьогодні багато повноважень делегується в регіони. Тобто це робота, яка не розрахована на короткостроковий ефект. Але це і реальна робота, яку ми можемо зробити і отримати від неї позитивний результат уже найближчим часом", - сказав Янукович.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас