Франція сподівається стати найбільшим іноземним інвестором в Росії — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Франція сподівається стати найбільшим іноземним інвестором в Росії

Казна та Політика
192
Франція згодом сподівається піднятися з п'ятого на перше місце за обсягом інвестицій в російську економіку, заявив прем'єр-міністр країни Франсуа Фійон.
"Французькі підприємства значно просунулися на російському ринку, особливо в рамках цього партнерства. Peugeot-Citroen побудували автозавод, у Renault і "АвтоВАЗу" налагоджено міцне партнерство, Total і EDF активно присутні в Росії. Alstom створив довгострокове партнерство. Щойно ми говорили про авіакосмічне співробітництво", - сказав Фійон у вівторок на спільній прес-конференції з главою уряду РФ Володимиром Путіним.
"Мета полягає в тому, щоб піднятися вище п'ятого місця - до першого місця, якому передує четверте, третє, друге", - заявив він.
На питання про проблеми, які відчувають французькі компанії на російському ринку, Фійон відповів, що проблем ніяких немає.
"Коли ми вперше зустрілися з Путіним, було багато невирішених питань між французькими підприємствами та Росією. На переговорах сьогодні ми не знайшли жодного", - відзначив французький прем'єр.
За матеріалами:
РІА Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас