Італійці хочуть набудувати в Україні вітропарків — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Італійці хочуть набудувати в Україні вітропарків

Енергетика
654
Італійська компанія "C & C Energy Srl" заявила про наміри інвестувати в будівництво вітропарків.
Про це йшлося під час зустрічі з Головою Державного агентства з енергоефективності та енергозбереження України Миколою Пашкевичем, повідомили в прес-службі Державного агентства з енергоефективності та енергозбереження.
За словами Еміліо Марджіотта, засновника "C & C Energy Srl", компанія має намір реалізувати в Україні проект будівництва вітроелектростанцій загальною потужністю від 200 МВт.
"Даний проект це тільки перша черга, за умови його успішної реалізації наша компанія розглядатиме можливість розширення інвестиційних планів", - зазначив Марджіотта. Він розповів, що "C & C Energy Srl" має великий досвід реалізації подібних проектів, у тому числі у Східній Європі. Компанія завершує введення в експлуатацію магістральної вітроенергетичної мережі в Італії потужністю 700 МВт і вітропарку потужністю 400 МВт в Румунії.
В результаті зустрічі досягнута домовленість, що після вибору інвесторами майданчика для будівництва вітроелектростанції, сторони обговорять можливості подальшої співпраці в рамках державно-приватного партнерства.
За матеріалами:
Коментарі
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас