У засновника журналу Playboy з'явилася нова подруга — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У засновника журналу Playboy з'явилася нова подруга

71
У засновника журналу Playboy Х'ю Хефнера, якого нещодавно покинула наречена, з'явилася нова подруга. Нею стала 25-річна модель Анна Софія Берглунд, яка стала дівчиною місяця в Playboy в січні 2011 року. Про стосунки Хефнера і Берглунд стало відомо порталу TMZ.com, що спеціалізується на новинах з життя знаменитостей.
За словами джерел ресурсу, вихідні пара провела разом в будинку засновника чоловічого журналу (крім Берглунд в гостях у Хефнера були ще декілька чоловік, у тому числі його діти). Хефнер і Берглунд дивилися кіно і постійно один одного обіймали і цілували, розповіли TMZ.com джерела в особняку Playboy Mansion, в якому проживає Хефнер і кілька його помічників.
З попередньої своєї коханої, 25-річною моделлю і молодою співачкою Крістал Харріс, 85-річний Х'ю Хефнер розлучився кілька днів тому. Ініціатором розриву відносин стала сама дівчина. При цьому вона кинула свого бойфренда напередодні їхнього весілля, призначеного на 18 червня.
Харріс пояснила своє рішення тим, що виявилася не в змозі змиритися зі способом життя свого екс-жениха, а також не зуміла підготуватися морально до сімейного життя. Тепер дівчина планує зосередитися на своїй співочій і модельній кар'єрі. Так, 14 червня вийшов її сингл "Club Queen", а крім того вона з'явилася на обкладинці свіжого номера Playboy.
Анна Софія Берглунд також співпрацює з Playboy і часто бачиться з Х'ю Хефнером. Повідомлялося, що модель є близькою подругою Кріст Харріс, і навіть повинна була стати подружкою нареченої на зірваному весіллі.
Самі Хефнер і Берглунд поки не прокоментували інформацію про свої стосунки.
За матеріалами:
Подробности
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас