Янукович: Україні потрібна "шокова терапія" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Янукович: Україні потрібна "шокова терапія"

Казна та Політика
8024
Президент Віктор Янукович вважає, що в Україні повинна бути застосована шокова терапія з реформ.
Про це він заявив в інтерв'ю газеті "Правда" (Словаччина).
"Я ніколи не піду на те, щоб обманювати людей. Я завжди їм кажу правду. Це мій принцип, якому я ніколи не зраджував. Воля людей, якій я завжди підкорююся, є одним з моїх незмінних принципів. Всі ми в нашій країні повинні триматися разом", - зазначив він.
"Країна була хвора. Необхідне було лікування. У мене не було вибору. Мені довелося лікувати ефективно, і, отже, тільки хірургічним методом. Він неприємний і супроводжується болем. Але, з іншого боку, - це ефективна процедура", - заявив президент.
"Якщо організм виживає і живе нормальним життям, має можливість поміркувати, що було б краще - йти і повільно вмирати, або тільки один раз подолати біль, а потім жити нормально", - цитує Януковича його прес-служба.
На уточнююче питання, чи можна говорити про шокову терапію, він заявив: "Абсолютно вірно. Це має бути зроблено якомога швидше".
При цьому Янукович зазначив, що він веде боротьбу з чиновницьким апаратом і "проблема нездатних або некомпетентних чиновників існує в кожній країні".
"Подолати цю проблему можна на виборах. Все моє попереднє життя було боротьбою. Я вже звик до цього. Для мене головне: боротьба повинна бути в межах правил", - заявив президент.
За матеріалами:
Українська правда
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас