У Києві перейменують ще дві вулиці — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Києві перейменують ще дві вулиці

510
В день святкування 100-річчя від дня народження письменника і києвознавця Віктора Некрасова і 70-річчя від дня народження видатного українського актора Івана Миколайчука комісія КМДА з питань перейменувань та пам'ятних знаків схвалила рішення про увічнення пам'яті цих відомих киян.
Про це повідомляє Kievpress з посиланням на голову комісії Київради з питань культури і туризму Олександра Бригинця.
"Ці імена - справжня окраса історії Києва, вони прославили не тільки Київ, а й всю Україну на весь світ. Тому я радий, що в ці святкові дні схвалені рішення, ініціатором одного з яких був я", - розповів Бригинець.
Ім'ям Івана Миколайчука буде названа колишня вулиця Серафимовича (російський чиновник від літератури), а бульвар Віктора Некрасова перейменують бул. Давидова (колишній київський голова, з ім'ям якого пов'язують сумну "подільську" трагедію).
Нагадаємо, раніше комісія Київради з питань культури та туризму розглянула і підтримала ініціативу про перейменування вулиці імені червоного командира, борця з незалежністю України Василя Боженка на вулицю всесвітньо відомого українського художника Казимира Малевича
За матеріалами:
Главред
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас